Соларни Улични LED рефлектори 20W, 40W, 60W

3000 ден

1999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Соларно LED улично осветлување – совршено и економично решение за осветлување на надворешниот простор и сигурност на вашите улици, градини, паркинг и дворови.

Еколошки соларен рефлектор со 100% соларно полнење,ја намалува потрошеноста на гориво и го елиминира загадувањето.

Емитува силна светлина со одличен квалитет која го подобрува осветлувањето и ноќната видливост.

  • Автоматско вклучување и исклучување
  • Работно време: 8-10 часа
  • Движечки сензор
  • Соларен панел: 6V/6W ; 6V/9W ; 6V/14W
  • Моќност: 20W,40W,60W
  • Домет: 20W = 60m2
  • Домет: 40W = 120m2
  • Домет: 60W = 180m2

Одличен за врнежливо и облачно време

Во понудата не се вклучени држачи за светилките.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ