ФЛУРОСЦЕНТНА ТАБЛА ЗА ЦРТАЊЕ

999 ден

599 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Цртаме на фуоресцентна табла со маркери во боја. Прекрасен подарок за сите дечиња кои сакаат да цртаат. Таблата е со лед светла во 8 различни бои и маркери во 6 бои. Кога се менуваат боите на лед светлото се менуваат и боите на цртежот.

  • Во сетот се вклучени и 15 двострани шеми за цртање, учење букви, решање на лавиринт, учење математика..... исто така во сетот е вклучен и црн лист со што цртежите на Вашите малечки ќе бидат со посебен ефект. Најдобро од се е што таблата за цртање може да ја носите секаде со Вас.

Кога ќе завршите со цртање едноставно само избришете и таблата е спремна за новите уметнички дела на вашите малечки. Ефектот на цртежот е уште поголем во затемнета просторија, кога доаѓаат до израз флуоресцентните бои.

  • Димензија на таблата: 25х19см.
  • Таблата работи на батерии, потребни се 3х1,5V AAA батерии. Батериите нe се вклучени во пакувањето.
  • Производот е препорачан за деца над 4 години.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ