Уред за чистење на уши Ear WaxVac

800 ден

300 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Ear WaxVac е најбезбеден и ефикасен начин за чистење на ушите, ја всмукува нечистотијата, тивок е и безбеден за користење, а кога ќе завршите треба само да го испразните садот. Има дури и моќно светло за да ги испита вашите уши. 

Исто така уредот поседува и  заштитувач со кој се спречува силиконскиот ракав да навлезе длабоко во увото. За да го поставите силиконскиот ракав безбедно, вметнете го ракавот во млазницата и зацврстете го со заштитникот. WaxVac нежно ја всмукува влагата и нечистотијата од увото!

Работи на 2 х АА батерии кои не се вклучени во комплетот.


ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ