АПАРАТ ЗА ВАФЛИ

1500 ден

700 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден


Предности при користење на овој производ

Брза и лесна подготовка – Подготви го тестото според упатството, истури го во овој апарат за вафли, поклопи го и буквално за пет минути твоите вафли ќе бидат готови за сервирање.

За повеќе намени – Грејните плочи на апаратот се обложени со „нелеплива“ обвивка. Поради оваа причина, можеш да подготвуваш вафли, но можеш и да пржиш изматени јајца, да направиш топол сендвич и слично.

Подготовка без неред – Нема потреба да се чисти нередот бидејќи го нема. Можеш да ги исчистиш ринглите со чиста салфетка или крпа и апаратот е подготвен за следната употреба.

Функционален и практичен – Уредот не зазема многу простор и е многу практичен доколку сакаш да го транспортираш или да го понесеш со себе на патување.

Вафлите се еден од најстарите и најпознатите десерти во светот, а со белгискиот производител на вафли можеш да уживаш во нив секој ден.

Можеш да направиш меки топли и вкусни вафли на безброј различни начини, и да ги декорираш со вкусно шумско овошје или чоколадо, шеќер, ванила…

Направи слатки вафли со шеќер, ванила, какао, чоколадни краси украси ги со шлаг, свежо овошје, сладолед или можеби солени вафли по твој рецепт и желба.

Јади ги со млеко, со чај или кафе. Послужи ги гостите или најмладите после оброк.

Купените вафли не можат ни да се споредат со овие свежи, вкусни домашни вафли.

Вафлите никогаш нема да изгорат во овој апарат благодарение на паметниот термостат кој ја намалува температурата од момент во момент.

Грејните плочи на апаратот се обложени со „нелеплива“ обвивка. Поради оваа причина, можеш да подготвуваш вафли, но можеш и да пржиш изматени јајца, да направиш топол сендвич и слично.

Подготви го тестото според упатството, истури го во овој апарат за вафли, поклопи го и буквално за пет минути твоите вафли ќе бидат готови за сервирање.

Нема потреба да се чисти нередот бидејќи го нема. Можеш да ги исчистиш ринглите со чиста салфетка или крпа и апаратот е подготвен за следната употреба.

Уредот не зазема многу простор и е многу практичен доколку сакаш да го транспортираш или да го понесеш со себе на патување.

Технички карактеристики:

  • Димензии:12.00cm x 12.00cm x 6.00cm
  • Моќност: 350W
  • Упатство за употреба во самата кутија
  • Извонреден дизајн со две нелепливи плочи

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ