Мини-мобилен телефон

1999 ден

1199 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

 • Работи на сите мрежи
 • 0.66” Oled екран
 • MTK6261D процесор
 • Dual-SIM: поддржува две SIM картички
 • Капацитет на батерија: 350mAh, трае долго и има долг век; може да се вади
 • 3.0 Bluetooth синхронизација
 • Поддржува TF мемориска картичка до 8GB (не спаѓа во понудата)
 • RAM: 32MB / ROM: 32MB
 • ULTRA HD Чист звук
 • Значително помало зрачење, просечниот мобилен телефон зрачи 2.1w/kg, а BM10 Мини-мобилниот телефон 0,283w/kg што е 1/7 од просечен мобилен телефон
 • Димензии: 6.80 x 2.80 x 1.30 cm
 • Тежина: 210гр.
 • Нема камера
 • *Пред употреба и полнење, отстранете ја заштитната фолија од батеријата

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ