УНИКАТНА КИБЛА ЗА КОЦКИ МРАЗ

999 ден

399 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Ова е нов и нестандарден метод за замрзнување на мраз (коцки за мраз). Ако порано беше потребно да се пополни доволно широк и долг облик, сега Уникатната Кибла за Коцки мраз нуди поинаков излез - замрзнете до 120 коцки мраз во мала силиконска кибла! 


Во центарот на дизајнот е друга форма. Во него може да се стават веќе направени коцки за мраз, а во меѓувреме можете да додадете повеќе вода "на страните" за замрзнување на следниот дел, и така натаму - до 120 коцки.


Друга кул функција на централната "форма во форма" е ладењето на шишињата за пијалаци. Додека има коцки за мраз на двете страни, кои поради дизајнот не се топат долго време, можете да го ставите во центарот, на пример, шише шампањ, пиво или вино - и уживајте во пријатна вечер со чаша од вашиот омилен мраз.

  • Брзо разладувајте пијалоци во шишиња.
  • Заштедете тон простор во замрзнувачот
  • Заштедува простор и лесен за складирање.
  • Тесниот капак на воздухот ги одржува вашите коцки свежи и без мирис.
  • Уникатниот дизајн на двојни комори држи до 120 коцки мраз.
  • Надворешните комори ги замрзнуваат коцките мраз додека внатрешниот цилиндар ги чува.


Спецификации:

  • Боја: сина.
  • Материјал: Направен со безбеден, без БПА.


Пакет вклучува:

  • 1 x производител на мраз.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ