НАРАКВИЦА M3 за здравје

650 ден

399 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

👩‍⚕️ПАМЕТНА НАРАКВИЦА ЗА ЗДРАВЈЕ👩‍⚕️
Мери Притисок
Мерач на отчукувања на срцето
Мерач на чекори
Мерач на калории
Мерач на квалитет на сон и трајење на вашиот сон
Аларм
Bluetooth поврзување
Компатибилност- Andorid и IOS
USB полнач
Известивање за позиви и пораки
Екран на допир
90mah Батерија
Тежина 3.8g

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ