ДВОКОМПОНЕНТЕН СУПЕР СИЛЕН ЛЕПАК ЗА МЕТАЛ 3Т

499 ден

399 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Многу брз двокомпонентен лепак одличен за едноставни, брзи и трајни поправки на различни видови површини, особено метал!

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ