Греач и одмрзнувач за стакло за во автомобил – 12v

999 ден

699 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Греачот и одмрнувач за стакло за во автомобил работи на 12V / 24V може брзо да го загрее воздухот во вашиот автомобил без да чекате да се загрее моторот. Се уклучува лесно во приклучокот за запалка во вашиот автомобил и ви овозможува брзо и ефикасно одмрзнување на прозорците, за да можете безбедно и удобно да тргнете на пат и да стигнете до вашата дестинација. Исто така кога не сте во автомобилот, може да го оставите да работи и да го затоплува без да работи моторот. Исто така овој калорифер може да се користи како вентилатор за да ве олади во летните месеци.

Карактеристики:
– Доаѓа со рачката што може да се повлече, лесен за носење.
– Може брзо да се загрее во рок од една минута.
– Ефикасен дизајн.
– 2 во 1 топло / ладно, се однесува на затоплување и одмрзнување на стаклата
– Со 1.5 метар кабел за напојување, приклучок за запалка.
– Поддржете го локалното греење, улогата на вентилаторот.
– Може да се монтираат со помош на завртки (не се вклучени).

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ