Полица со метална конструкција Луксор

4999 ден

3499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Димензии: 60x34x160cm

Длабочина на полиците: 30cm

Метеријал медиапан

Боја: Светло кафеава

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ