Пулс Оксиметарот

1999 ден

399 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Пулс Оксиметарот ја мери сатурацијата на кислород во крвта како и опсегот на срцева фреквенција од 30-120 BPM. 📈

✔️Лесен и едноставен за употреба и во домашни услови
✔️Работи на 2 батерии од 1.5 V. 🔋🔋

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ