Комбо Пакет! Сигурносен Ранец + Екстерна батерија

1999 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Секојдневно се случуваат голем број на кражби на паричници, како и разни работи кои се нао]aat vo rancite.

Со овој компактен ранец нема да имате никакви грижи. Патентите се целосно сокриени и заштитани, додека пак ранецот е изработен од висококвалитетен полиестер.

Во внатрешноста има многу прегради, а лесно можете да сместите 14/15 инчен лап топ, таблет до 9 инчи како и многу други работи.

Ранецот исто така содржи и USB прикклучот за полнење на вашиот мобилен телефон или било каков друг USB уред.
Достапни три бои: црна, сива, виолетова.
Димензии: 40.0 x 28.0 x 14.0 cm.QUANTUM Power Bank 5600mAh – Компактна надворешна батерија од 5600mAh, ултра лесна за пренос со модерен изглед
Дава излез на струја со јачина од 1А и овозможува полнење на Вашите мобилни уреди со стандардна брзина
Технички карактеристики:
Капацитет: 5600mAh / 8.14 Wh
Input: DC 5V 1A
Output: DC 5V 1A
USB кабелче
Брзо полнење

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ