✅МИНИ КАРАОКЕ ЗВУЧНИК- со гратис Микрофон 🎤

999 ден

700 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

✅МИНИ КАРАОКЕ ЗВУЧНИК- со гратис Микрофон 🎤, за само 699 денари✅
Работи на:
🎙Блутут
🎙USB
🎙AUX
🎙SD Card
✔️ Димензи 20*12*20cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ