FAST HAIR STRAIGHTENER ЧЕТКА ЗА КОСА

1399 ден

600 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

  • Керамичка четка со која ќе ја одржуваш твојата коса мека, мазна и уредно негувана
  • 3 во 1 комбинација од керамичка пегла за коса + четка за коса + масажер
  • Благодарение на иновативниот дизајн со 3D керамички запци и прилагодлив систем на загревање, со оваа високо квалитетна керамичка четка ќе ја исправите вашата коса со леснотија
  • Може да се користи на сува и мокра коса
  • Ја подигнува косата од коренот и што е најбитно од се не ја оштетува косата
  • Практична и безбедна за употреба
  • Постигнува температура до 230°
  • LED дисплеј и копчиња со кои се контролира температурата
  • Димензии: 27 x 7,5 x 5 cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ