Selfie Light - Селфи светло

499 ден

199 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

😍 Selfie Light - Селфи светло 😍
📌за само: 199 денари
✅Атрактивен изглед -USB кабел за полнење
✅Светлина: 6500K(Ладно бело)
✅3 ниво на бело светло
✅Пасува на сите телефони

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ