МАГИЧНО ЦРЕВО (30М)

999 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Магично црево кое кога е соберено не завзема многу простор, а по потреба истото може да се издолжи до 30 метри.

Цревото доаѓа со ергономска прскалка која има 7 различни програми на прскање.

Производот доаѓа во прикладно трговско пакување во боја, идеално за подарок


ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ