ЏЕБ ЗА АВТОМОБИЛ 1+1

500 ден

200 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Нема повеќе да го губите телефонот, ситните пари или запалката помеѓу седиштата, напротив тие секогаш ќе ви се при рака.

Ова е од оние производи кои знаете дека многу ви требаат но не знаевте дека постојат.

Цената е за 2 џеб!!!

КУПИ 1 ЗЕМИ 2 

Карактеристики и Погодности:

  • Ги фаќа предметите пред да ви паднат помеѓу седиштето
  • Ствара екстра простор за складирање на дофат
  • Ви помаѓа од непотребно губење на вниманието
  • Ги држи тешко достапните места чисти
  • Едноставна монтажа за неколку секунди
  • Универзанла големина се фаќа во сите автомобили
  • Останува на место кога го движите седиштето напред-назад
  • Дискретно и елегантно се вклопува во секој ентериер
  • Ултра трајно, лесно за чистење – може да го измиете со вода

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ