Пенкало за гравирање

899 ден

450 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Пенкало за гравирање

Тоа е гравир пенкало за гравирање на букви, резбање и слично.

Лесно е за ракување, погодно е за гравирање на дрво, челик, гума, стакло и др.

Спецификации на производот:

Тежина: 95 гр.

Батерија: батерии АА x 2 (не се вклучени)

Алатки: Вклучува две гравирачки глави

Ја гравира речиси секоја површина и тоа само во секунди. Работи како пенкало! Безбедно и лесно е за користење, со што ќе сакате да ги персонализирате нештата и скапоценостите.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ