СПРЕЈ ЗА ПОЛИРАЊЕ НА ВОЗИЛА

999 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

СПРЕЈ ЗА ПОЛИРАЊЕ НА ВОЗИЛА

За надворешна и внатрешна употреба! 🚗🛠💦✨🤩

Предности при користење на овој производ

✅ Напредна формула - За разлика од другите производи кои сè уште содржат застарен силиконски слој, нашиот спреј содржи керамички слој SiO2 кој е значително поефикасен!

✅ Суво перење - Отстрани ја целата нечистотија од возилото без да користиш вода или да одиш во сервисен центар! Само испрскај и избриши го со крпа - брзо, лесно и ефективно!

✅ Заштита - По секоја употреба, твојот автомобил добива заштитен слој од сите надворешни фактори како прашина, временски услови, радијација итн.

✅ Полирање - Добиваш сосема нов, свеж и привлечен изглед на автомобилот!

✅ Лесен за употреба - Само протреси го спрејот пред употреба, испрскај на површината и избриши го со крпа! Ќе заштедиш многу време, а резултатите се видливи веднаш!

✅ Без оштетувања - Нема да има дополнителни оштетувања, гребнатини или боја кои се лупат! Овој среј се грижи за неговиот квалитет и издржливост!

🛡КЕРАМИЧКИ СЛОЈ SiO2

Без вода, без многу труд и потрошено време - создади сјај на твоето возило! За разлика од другите производи кои сè уште содржат застарен силиконски слој, нашиот спреј содржи керамички слој SiO2 кој е значително поефикасен. Овој спреј има керамичка обвивка за автомобили која нежно и ефикасно го полира автомобилот!

Оживеј го твојот автомобил со неверојатен спреј кој многу темелно чисти.

✨СОСЕМА НОВ И ПРИВЛЕЧЕН ИЗГЛЕД

Сосема е лесен за употреба. Со практичниот распрскувач кој се наоѓа на врвот на производот, само нанеси ја течноста на автомобилот и потоа избриши ја со крпа. Веднаш ќе ја видиш разликата!

Овој производ можеш да го користиш и за надворешна и за внатрешна употреба. Идеално ќе ја исчисти надворешноста на твоето возило, но и внатрешноста може лесно да блесне. Воланот и сите делови внатре ќе бидат како нови по чистењето со овој производ.

Добиваш сосема нов, свеж и привлечен изглед на автомобилот!

✔БЕЗБЕДЕН ЗА УПОТРЕБА

Без дополнителни оштетувања, гребнатини или отстранување на боја! Нашиот спреј се грижи за неговиот квалитет и издржливост!

Сосема е безбеден за употреба на сите површини и остава чист, сјаен и завршен третман без оштетување на бојата на автомобилот.

Технички карактеристики:

  • Количина: 236 ml

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ