Нинтендо Fun game 3

1499 ден

670 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

🔶️Приредете забава за целото семејство
Ретро конзола со дури 9999 игри со 2 🎮🎮џоистици + Пиштол која можете да ја поврзете со вашиот телевизор и да уживате заедно со најмалите членови на семејството.

🔶️Искористете ја понудата и исполнете го времето дома со забава и игри.
СЕТОТ ВКЛУЧУВА:
 1 x Нинтендо
 1 x Пиштол
 2 x Џоистици / контролери
 1 x Аудио / Видео кабел за ТВ
 1 x Адаптер
 1 x Упатство

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ