Пренослив мини масажер за тело

999 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Доживејте ја најдобрата терапевтска масажа, која ќе ве остави ревитализирани и ослободени од болка!

  • Електричен масажер за тело со дигитален дисплеј
  • Различни режими на работа со прилагодување на соодветен интензитет-притисок врз мускулите за нивно релаксирање
  • Флексибилен – може да се постави на било кој дел од телото: вратот, рамото, грбот, раката, ногата, појасот итн.
  • Помага во ублажување на уморот, опуштање на мускулите, подобрување на циркулацијата на крвта, ја ублажува непријатноста во мускулите, го активира мускулниот притисок и постигнува смирувачки ефект
  • Пренослив и лесен – можете да го користите дома, на работа или на тренинг
  • Димензии: 14 х 6,8cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ