РАДИО ТОКИ ВОКИ

3999 ден

2500 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Фреквентен опсег: UHF: 400-520 MHz (Rx / Tx).

 

·      Вклучуваат вградена светилка со високо осветлување и итен аларм

 

·      Прилагодете го програмирањето користејќи го PC03 FTDI програмскиот кабел.

 

·      Широкопојасен интернет (широк) 25khz / Narrowband (Narrow) 12.5khz Избор.

 

·      Режим на фреквенција 400-470 MHz.

 

·      16 мемориски канали, 50 CTCSS / 105 CDCSS.

 

·      Карактеристики на заштеда на енергија, напон со ниско напонско напојување

 

·      VOX, скенирање, и монитор функции, англиски глас

 

·      Прашај. Аларм за итни случаи. Фенерче со висока осветленост.

 

·      Тајмер за одложување на предавателот (TOT).

 

·      Фреквентен режим: 400-470 MHz.

 

·      Звучник: 700 mw.

 

·      Максимален излезен напон: 3-5 Watt

 

·      Тежина Тежина 200 гр.

 

·      Димензии на производот 25,4 x 18 x 11,4 cm

 

·      Батерии: 1 литиум-јонска батерија. (вклучени)

 

·      Вклучува батерија без полнење

 

·      Вклучува Далечински

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ