SHAKE'N TAKE ШЕЈКЕР

1100 ден

800 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

  • Моќност: 180W
  • 2 чаши со 2 капачиња
  • Димензија на чаши: 20x6cm. 500ml
  • Димензија на шејкер: 14,5×9,5cm
  • Идеален за подготовка на свежо овошје, коктели, бебешка храна, супи, дури и да сомеле јаткасти производи
  • Заштедува многу време и го олеснува секојдневното функционирање
  • Може да биде и преносливо шише

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ