Професионална Ламба за убавина

29999 ден

1999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

🤩🥳Професионална Ламба за убавина🤩🥳

🎁за само 1999 денари 🎁

од 2999 денари
Сталакот се поднесува до 3м
Дирекно се приклучува на струја 36watt
Боите се менува на 3 нивоа и тоа од 3200K do 5600K
Надворешните димензи на ламбава 32cm внатрешна 23cm дебелинаата на ледот е 9cm
Има далинско за менувањето на боите
има држач за телефон
Се движи 180*степени

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ