Ѕидни часовници Златен i силвер

499 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

✨ Безвременски декор за Вашата дневна или канцеларија 👉 Ѕидни часовници по СУПЕР намалени цени 😍

Ѕидни часовници Златен 70 cm - 5̵9̵9̵ ➡ 𝟰𝟵𝟵 денари

✅ Лесно се монтираат
✅ Работат на АА батерија
✅ Материјал: EVA + акрилно стакло

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ