Практична пегла на пареа

999 ден

799 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Пегла за алишта која треба секој дома да ја има.

  • Безбедна за сите видови на ткаенини
  • Можете да пеглате и постелнина и свила
  • Загрева за помалку од 3 минути
  • Голем проток на пареа
  • Погодна за патувања
  • За пеглање не е потребна рамна површина туку може и на закачалка
  • Кабел со должина од 7.5м
  • Тежина од само 800 гр.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ