Правосмукалка за кола

699 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Карактеристики:

 

Атрактивен изглед

Долг живот

 

Опис на производот:

 

-        Трајно ABS пластично куќиште.

-        Мала тежина.

-        Компактен и пренослив.

-        12V напојување за во кола

-        Долгиот кабел за напојување овозможува целосен пристап до целата внатрешност на Вашиот автомобил.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ