4 Водоотпорени Големи колоритни ламби за вашата градина

1499 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

4 Комада Само за: 999 ден.

Димензи: 44cм
 Во текот на денот се полнат, автоматски се палат ноќе
 Исти боји имат сите, но различно ги менуват во текот на ноќта
 Не е потребна електрична енергија
 Водоотпорни

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ