СЕТ 6 ВЕНДУЗИ ЗА ВАКУМ МАСАЖА

800 ден

300 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Предности при користење на овој производ

Подобрување на циркулацијата на крвта – Се подобрува циркулацијата на крвта, а исто така се зголемува и CHI енергијата, која честопати е причина за намалување на имунитетот и склоност кон заболувања.

Намалување на вкочанетост и болка во мускулите – Целосно се ослободуваш од болките во телото, а целокупно масажата придонесува за целокупното здравје.

Поткрепување на метаболизмот на кожните ткива – Се забрзува метаболизмот, се исфрлаат токсините на површината и се создава „заздравувачка“ модринка, која трае период од една недела.

Помага при разбивање на целулитот – Вакуум масажата активно се користи во козметиката и за третман на целулит, при што предноста на овој метод е отстранување на длабоките слоеви на целулитот, а со тоа и подолготрајниот ефект на третманот.

Вендузите се употребуваат за вакум масажа со која целосно се ослободувате од болките во телото, а целокупно масажата придонесува за целокупното здравје.

Ефектот се постигнува со помош на вакуум чашки кои вршат локално вшмукување на крв и лимфа во кожа од поткожното ткиво со што се напрегнува рефлексното влијаније на крвните садови во внатрешните органи.

Третманот со вакум чаши е специјална техника на алтернативна медицина за лекување на ткива и исфрлање на токсините од телото.

Оваа терапија делува така што на телото на пациентот се ставаат вшмукувачки чаши (вакум чаши). На тој начин се отвораат порите, се прошируваат крвните садови, се разбиваат блокадите во циркулацијата и се исфрлаат токсините. По терапијата на местата каде што биле наочарите остануваат темни траги кои исчезнуваат по неколку дена.

Ова е еден од најефикасните методи за подобрување на циркулацијата на крвта и лимфата, забрзување на метаболизмот и борба против целулитот.

Се подобрува циркулацијата на крвта, а исто така се зголемува и CHI енергијата, која честопати е причина за намалување на имунитетот и склоност кон заболувања.

Целосно се ослободуваш од болките и вкочанетоста во телото, а целокупно масажата придонесува за целокупното здравје.

Се забрзува метаболизмот, се исфрлаат токсините на површината и се создава „заздравувачка“ модринка, која трае период од една недела.

Вакум масажата активно се користи во козметиката и за третман на целулит, при што предноста на овој метод е отстранување на длабоките слоеви на целулитот, а со тоа и подолготрајниот ефект на третманот.

Го овозможува протокот на лимфата, ја подобрува работата на дигестивениот систем, ги стимулира нервните завршетоци на кожата.

Во сетот добиваш 6 вендузи за масажа и алатка за правење вакуум.

Во пакетот добиваш:

  • 6 вендузи + алатка за правење вакум, вентили за ослободување на притисок

 

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ