Навлаки за кола

890 ден

700 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

⚫️Универзални навлаки за само: 699 денари⚫️

Во залиха имаме:
Црно - Сиво
Црно- Тегет
Црно - Црвено
Црно - Плаво
Црни скрос

*Универзални авто навлаки се лесно монтажни. Навлаките се изработени од квалитетни полиестерски материјали и се достапни во повеќе бои. Не се перат во машина и не се пеглаат.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ