WATER GUN Метална Прскалка

1000 ден

500 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Овој неверојатен додаток за црево го претвора секое градинарско црево во совршен алат за чистење под висок притисок.
➡️Едноставно поврзете го со стандардно градинарско црево и прилагодете го млазот за многу лесно да го измиете вашиот автомобил, двор, столици и многу други работи.
➡️Испери ја било која работа со леснотија.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ