МИНИ ПРЕНОСНА,ЕФИКАСНА USB ARCTIC AIR КЛИМА ЗА МАЛА ПРОСТОРИЈА

1500 ден

990 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Излади ја секоја соба лесно, брзо и што е најважно погодно!

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ