HD - 4 Камери од 3 мега пиксел

9999 ден

6500 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

HD - Камери од 3 мега пиксел
↪4 камери , двр , маус , на секоја камера по 15 метар. ❗за само 6.500ден❗
↪8 камери , двр , маус , на секоја камера по 15 метар кабел ❗ за само 12.500ден❗
- 📱Мобилен надзор ✔
-💧Водоотпорени ✔
-🏙Ноќна снимање✔
-🚹Поддршка за откривање на движење✔
📷3 мега пиксел нд✔
Контрола на камерата, се движат околу 360 степени (горе, долу, лево и десно)
-Усвојувајте ја најновата втора генерација технологија за компресија H.264 за видео-кодирање и декодирање (главниот профил), што го прави појасниот квалитет на сликата и побрз пренос на мрежата.
-Синхроно поддржувајте 6 различни операции: снимање, репродукција, мрежно пренесување, резервна копија, монитор за мобилни телефони и операција на платформа.
-Поддршка 24 часа трчање: со инфра - Рад водеше правење ноќен надзор многу јасен.
Резолуција во 1280 * 1024 пиксели.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ