Мини фрижидер за кола

1799 ден

1250 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Фрижидер за ладење и греење пијалоци и храна
Карактеристики на производот:
Складирање на пијалаци и храна за патување, пикник, кампување, јахта ,дома или во канцеларија
Пренослив и лесен за носење насекаде.
Двојна функција: ладење и затоплување.
Забелешка:
 Автомобилскиот фрижидер нема намена за замрзнување, туку да ја чува или да ја одржува ладна или топла храната / пијалоците.
 Потребни се 15 – 30 минути за ладење или за загревање на храната / пијалоците
За да постигнете идеален резултат на ладење / затоплување, можете да ги замрзнате или претходно да ги згреете пијалоците / храната пред да ги ставите во фрижидер
 Кога сакате да се префрлите од ладно на топло или обратно, треба да го исклучите изворот на енергија околу 30 минути.
Спецификации:
Моќ: AC 220V (домашно напојување) или 12V DC адаптер (за користење во автомобил / јахта)
Моќност за ладење: 48 – 65 W Додека во фрижидер, температурата е околу 15-25 ° C пониска од собната температура
Затоплување: 30 – 55 W додека се загрева / грее, температурата може да достигне 60 ° C (± 5 ° C)
Капацитет: 7.5L
Кабел за напојување: долг 195см
Зелена / црвена LED светилка за соодветниот режим на работа
Димензија(приближна): Целосна големина на телото: 30cm x 32.5cm x 20.5cm
Внатрешна големина(приближна): 19.5cm x 21.5cm x 15cm
Материјал: ПП Погодно за сите возила.
Пакетот вклучува:
1 х Автомобилски фрижидер 7.5L
1 x кабел за напојување (12v)
1 x лента за носење

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ