Сет од 3 калапи за печење торта во различни форми

999 ден

470 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Сет од 3 калапи за печење торта во различни форми

Предности:

– идеални за печење торти до максимална температура
– лесни за употреба
– вашите торти ќе бидат подеднакво испечени од двете страни и во внатрешноста
– формата лесно се отстранува од калапот, може да го извадите и дното
– направени од нелеплив материјал, лесно се чистат, не апсорбираат мириси

Димензии:
-Голема: 28cm
-Средна: 26cm
-Мала: 24cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ