ЗАШТИТНА НАЈЛОНСКА ПРЕКРИВКА ЗА МОТОР

599 ден

399 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

ЗАШТИТНА НАЈЛОНСКА ПРЕКРИВКА ЗА МОТОР

😍​​​​​Заштитна најлонска прекривка за мотор за внатрешна или надворешна употреба.😍


Предности при користење на овој производ

✅ Заштита на моторот - Преку употребата на прекривката за мотор, се креира заштитен слој од прашини, дожд и други надворешни влијанија, што го чува моторот од оштетувања и го продолжува животот на моторот.

✅ Спречува загревање - Прекривката за мотор може да помогне во контролирање на температурата на моторот, што ја намалува опасноста од загревање во летните денови.

✅ Квалитетен материјал - Изработена е од материјал кој дише, за да не се задржува влага и топлина. Материјалот на изработка овозможува добра циркулација на воздухот под капакот, ја спречува влагата и го намалува зголемувањето на топлината. УВ-отпорна ткаенина ја штити бојата на твоето возило од оштетување на УВ зраците.

ИДЕАЛНА ЗАШТИТА ЗА ТВОЕТО ВОЗИЛО

Оваа прекривка за мотор е направена да го заштити моторот од прашина, дожд и други надворешни оштетувања кои може да се случат на дневна основа. Овој производ е изработен од квалитетни материјали и е дизајниран да се приспособи на секој тип мотор, осигурувајќи максимална заштита на возилото.

Прекривката има брза и лесна инсталација, што ја прави лесна за употреба и одржување.

ПОМАЛКУ ТРОШОЦИ ЗА ПОПРАВКИ

Прекривката е водоотпорна, го заштитува твоето возило од прашина и нечистотија и исто така не дозволува акумулација на топлина и кондензација. Материјалите на изработка се издржливи и овозможува заштита од дожд, нечистотија и заштита од сонце. Од сега натака, со оваа прекривка за мотор, ќе можеш да го контролираш загревањето на моторот и да го продолжиш неговиот животен век.

Накратко, оваа прекривка е одличен производ кој што ќе го заштити твојот мотор и ќе му помогне да работи подобро и да го продолжи својот животен век. Идеален производ за одржување на моторот во добра состојба, што значи дека ќе имаш помалку трошоци за поправки и замени на делови на моторот во долгорочен период.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ