ПРЕНОСНА МАСИЧКА

700 ден

400 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Најпрактичната преносна масичка во светот конечно пристигна и кај нас

Предности при користење на овој производ

Практичен ергономски дизајн – Масичката е исклучително лесна и зафаќа малку простор, што ти овозможува да ја носиш каде што сакаш.

Мултинаменска – Можеш да ја користиш како маса за твоето дете, држач за лаптоп, биро, маса за сервирање или нешто сосема друго. Бидејќи е мала и компактна, можеш да ја оставиш настрана додека не ти треба.

Помошни прегради – Масичката има две големи прегради од страните што ти овозможува складирање на некои лични работи во зависност од тоа за што ќе ја користиш масичката.

Традиционалните маси се тешки, гломазни и заземаат премногу простор. Конечно се појави масичка која може се!

Имај ја таа потребна слобода и удобност во креветот додека јадеш, читаш, работиш на лаптоп или било која друга активност.

Иновативната и исклучително практична масичка е одлична за седење во кревет со лаптоп, таблет, или пак како масичка за твоето дете на која што ке може да јаде и да ги гледа омилените анимирани филмови.

Конечно производ со кој ќе си ги завршиш сите работи во твојата омилената позиција.

За разлика од некој други масички присутни на пазарот, нашата масичка има и помошни странични џебови за поставување на таблет или други лични работи во зависност од тоа за што ја користиш во моментот. А благодарение на практичниот ергономски дизајн со заоблени рабови, масичката може без проблем да ја користиш во секоја можна лежечка или седечка позиција.


Технички карактеристики:

  • Материјал: цврста пластика

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ