Штитник од Сонце - За Автомобил

399 ден

199 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Двостран штитник од сонце, за на автомобилска шофершајбна, кој лесно се поставува и собира.

Се поставува од внатрешната страна на предната или задната шофершајбна од автомобилот.

Ја штити внатрешноста на автомобилот од сончевите УВ зраци, и превисоката температура, со што спречува напукување и избледување на автомобилскиот ентериер.130 x 60 cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ