Детска Силиконска Четка за Заби

499 ден

250 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Со ова силиконска четка за миење заби со нов иновативен облик ќе го направи миењето на забите да биде забавно на Вашите деца. Четката со својата форма на буквата “Y” придонесува забите и непцата во усната празнина да бидат сеопфатно исчистени. Нема потреба од рачно прилагодување, дозволете му на вашето дете да развие добра навика правилно да ги мие забите. Овој дизајн е направен за четкање од 360 степени и со 99,9% прецизност за усната шуплина.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ