Пренослив блендер

700 ден

399 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Пренослив блендер за сокови на полнење за 399ден
❤️капацитет од 420 ml
❤️глава за сечење со 6 ножеви
❤️батериа: 1500мах

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ