4 Соларни светилки водоотпорни

1499 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

💡4 Соларни светилки водоотпорни 💡

👑4 ламби за само: 999денари👑

Димензи: 30cм,
 Во текот на денот се полнат, автоматски се палат ноќе
 Не е потребна електрична енергија
 Водоотпорни: IP55

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ