6 Силиконски капаци

800 ден

300 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

 Материјал : силикон

Еластични силиконски капаци за покривање храна, сет од 6 дела со различни големини за повеќекратна употреба – за чување на храната свежа.

Силиконските капаци се во 6 димензии, така што секогаш има некој што одговара. Тие се еколошки, со што се елиминира потребата од повеќекратно купување скапа пластична фолија.

Силиконските врвови се кружни, а сепак доволно растегливи за да можат да се вклопат цврсто во чаши во разна форма, саксии, садови и чинии.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ