Електронска кујнска вага

999 ден

270 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Електронска кујнска вага‼Електронска кујнска вага‼  📌за само: 270 денари  Електронска кујнска вага, потреба во секоја кујна и ќе се најде при рака во секое време. Ви овозможува брзо и прецизно да ги измерите потребните состојки и секогаш да подготвите одлични јадења според проверени рецепти.  Карактеристики: ✅Голем LCD дисплеј ✅Индикатор за ниско ниво на батериј ✅Индикатор за преминување на максималната тежина ✅Tare функција ✅Избор на мерни единици: gr, oz ✅Максимална тежина: 7 кг ✅Батерии: 1.5 V x 2 AA (не се вклучени) ✅Димензии: 23.8 х 16.5 х 3.7 cm

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ