КОМБИНИРАН ШТРАФЦИГЕР (31ВО1)

600 ден

200 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Исклучително лесно за користење и поставување на додатоците..

Идеално за ситни поправки и брзи фиксови. А благодарение на пластичната кутија за чување, секогаш ќе ви бидат организирани и на дофат.


Димензии на сетот во кутијата:
Висина 10 см
Дијаметар 5см

Материјал: Челик + Пластика

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ