Нинтендо Класик

1199 ден

899 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

🚀🎯Нинтендо Класик со 620вградени ИГРИ + 2 џоистика 🕹🕹

за само: 899денари 🔥

🥰Забавувајте се со Super Mario, Donkey Kong, Figthers, Spiderman и уште многу многу други забавни Игри. Бидете млади со старите игри, Инсталацијата е за минута. 🎊
СЕТОТ ВКЛУЧУВА:
 1 x Нинтендо
 2 x Џоистици / контролери
 1 x Аудио / Видео кабел за ТВ
 1 x Адаптер
 1 x Упатство

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ