Силиконска подлога за месење за само 170ден

399 ден

170 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

За побрзо и полесно подготвување на солени и слатки деликатеси, користете силиконска основа која можете да ја ставите на работната маса.
✅ Подлогата има исцртани дијаметри
✅ Лесен за складирање и одржување. Можете да го исчистите со влажна крпа или да го измиете.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ