Професионална Машина за брада и пострижување

799 ден

499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Супер цена од: 499денари
🧔Барате уред за да можете да ја уредите косата и брадата и да се ослободите од влакната на најнедостапните места?
Во пакет со полнач, додатоци за подолго шишање и четкичка за чистење.

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ