Моторна пила 50cc

3999 ден

3499 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

  • Максимална должина на сечење: 20 “
  • Капацитет на резервоарот за гориво: 550 ml
  • Капацитет на резервоарот за масло: 260ml
  • Моќност на моторот: 2.0kw
  • Мотор: Единечен цилиндар, ладилник за воздух, двотактен.
  • Промоција која не се пропушта !!

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ