Bluetooth AUX уред за автомобил

499 ден

300 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Bluetooth/AUX уредот овозможува Вашиот автомобил да биде достапен за секој Bluetooth уред.
Доволно е само да имате влез за AUX кабел. На тој начин уредот се поврзува со Вашето радио и овозможува да слушате музика директно преку Вашиот смартфон, да воспоставите повик преку озвучувањето во Вашиот автомобил и др.
Големината на уредот е 5cм. Во сетот е вклучен и пин AUX така што веднаш се конектира со Вашето радио.
Овој уред се полни како секој смартфон.

Спецификации:
• Димензии: 5.00 * 2.00 * 0.50cm
• Bluetooth v3 + EDR, класа 2
• Поддршка A2DP V1.2 (вграден микрофон)
• Напојува со USB 5V DC
• Стапка на пренос: 3 (Mbps)
• Вграден микрофон
• Преносни растојанија до 10M
• Режим на спиење за заштеда на енергија
• Поддршка за Bluetooth hands-free функција
• Траење на батеријата до 2 часа или континуирано
• Безжичниот музички ресивер се поврзува со 3,5 милиметарски приклучоци за слушалки
• Користете го со домашни звучници, автомобил, слушалки и сл.

Пакетот вклучува:

• 1 x Bluetooth музички ресивер Вграден микрофон
• 1 x микро USB кабел за напојување
• 1 x 3.5mm приклучок за влез
• Или 1 x 3.5mm Машки USB кабел

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ