Монтажен гардеробер

1999 ден

999 ден

Достава до вашиот дом: 130 ден

Овој преносен гардеробер е лесен и едноставен за поставување. Има метална конструкција за поголема стабилност
Идеален простор за складирање на сите видови на костуми, фустани, јакни или кошули.
Доволно полици за облека и многу простор за дополнителна облека што виси.
Димензии: 175 x 130 x 45cm 


* ве молам во забелешка пишувајте ја бојата која ја сакате


ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ